Έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος στην ενότητα «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δ. Μινώα Πεδιάδας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Οκτωβρίου 2020

Έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος στην ενότητα «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δ. Μινώα Πεδιάδας

 Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος του επιμορφωτικού προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις». Τα μαθήματα του νέου τμήματος θα ξεκινήσουν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17:00 μμ και θα διεξάγονται στην αίθουσα ηλ. υπολογιστών του Γυμνασίου Καστελλίου. Το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα – συνολικής διάρκειας 50 ωρών – θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 17.00 - 20.00.


Από πλευράς Δήμου Μινώα Πεδιάδας έχει ληφθεί μέριμνα για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εκπαιδευομένων.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) είναι δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στα αποκεντρωμένα γραφεία Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκονται δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και το ΑΦΜ. Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προγράμματα για τα οποία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1 Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες 25

2 Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών 25

3 Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50

4 Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ) 50

5 Συμβουλευτική σταδιοδρομίας 25

6 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή, κλπ) 25

7 Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) 25

8 Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων 25

9 Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα –“e-Επιχειρείν” 25

10 Εκπαίδευση μεταναστών επίπεδο Α1 125

11 Εκπαίδευση μεταναστών επίπεδο Α2 175

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μινώα Πεδιάδας: Τηλ. : 28910 41193, Email: kentrokoinotitas.minoapediadas@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............