Θύμα δύο ληστών έπεσε το πρωί του Σαββάτου ένας 87χρόνος στα Σπήλια του δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Σεπτεμβρίου 2020

Θύμα δύο ληστών έπεσε το πρωί του Σαββάτου ένας 87χρόνος στα Σπήλια του δήμου Ηρακλείου

Θύμα δύο ληστών έπεσε το πρωί του Σαββάτου ένας 87χρόνος στα Σπήλια του δήμου Ηρακλείου λίγο πιο πάνω απο την Αγία Ειρήνη.

Συγκεκριμένα ένας 44χρονος και ενας 26χρονος, Έλληνες και οι δύο, προθυμοποιήθηκαν  να μεταφέρουν τον ηλικιωμένο άντρα με το αυτοκίνητό τους από τη στάση του λεωφορείου πρός της Αρχάνες όπου θα πήγαινε.

Αντιθέτως όμως τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική τοποθεσία ( χωριό Καταλαγάρι και Κουνάβους ) όπου του αφαίρεσαν το ποσό των 350 ευρώ που είχε πάνω του.
Κατόπιν αξιοποίησης οπτικού υλικού απο πρατήριο καυσίμων και οι δύο δράστες μετά από λίγες ώρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 
Συνελήφθησαν, χθές (12.09.2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα χθές (12.09.2020) το πρωί στο Ηράκλειο, οι ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από έτερο ημεδαπό πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.
Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............