H μουσικοχορευτική παράσταση "Να ήμουν για λίγο εκεί" στο Heraklion Arts and Culture - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Νοεμβρίου 2022

H μουσικοχορευτική παράσταση "Να ήμουν για λίγο εκεί" στο Heraklion Arts and Culture

 Η μουσικοχορευτική παράσταση «Να ήμουν για λίγο εκεί» από τη χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρτεμισία» είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Heraklion Arts and Culture και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: https://youtu.be/m4-A8kWmsmk

Η παράσταση είχε ανέβει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου "Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».



Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο σύλλογος «Αρτεμισία» αποτελείται από Μικρασιάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα μέλη του με τρόπο συγκινητικό διατηρούν τις παραδόσεις των γονιών τους, γιατί και η μνήμη είναι πατρίδα. Με τραγούδια και χορούς, ταλαντούχους σολίστ και εξαιρετικούς χορευτές.

Μουσική διεύθυνση - Επιμέλεια κειμένου: Μαίρη Μαρκοπούλου

Χοροδιδασκαλία: Νίκος Κουφάκης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Πέτρος Μαυροματίδης

Αφήγηση: Κατερίνα Μπελαδάκη

Επιμέλεια παράστασης: Νίκος Κουφάκης - Μαίρη Μαρκοπούλου

Παίζουν οι: Γιώργος Κεφαλούκος, Εύα Μανιαδή, Σοφία Σακκαλή, Και ο μικρός Αντώνης Σετζετάκης Ορχήστρα: Μπαλαμούτσος Κώστας (ακορντεόν), Τουτουντζάκη Ρένα (κιθάρα), Μανώλης Παπαδάκης (κιθάρα), Λιβιέρης Στέλιος (ούτι, μπουζούκι), Ρασούλη Μαντώ (βιολί), Παπαδάκης Κυριάκος (τουμπερλέκι), Κασσωτάκης Κώστας (κρουστά), Κακαβελάκη Ανθή (αρμόνιο)

Διοργάνωση - Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου - Αντιδημαρχία Πολιτισμού Φεστιβάλ ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, 5+1 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............