«Εγώ είμαι ο τόπος σου», ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας και προσφοράς των Μικρασιατών στην πόλη του Ηρακλείου. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Νοεμβρίου 2022

«Εγώ είμαι ο τόπος σου», ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας και προσφοράς των Μικρασιατών στην πόλη του Ηρακλείου.

 Στις 6 Νοεμβρίου 2022, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αίθουσα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου, παρουσιάζει την παράσταση «Εγώ είμαι ο τόπος σου», ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας και προσφοράς των Μικρασιατών στην πόλη του Ηρακλείου.



Ο χορός, το τραγούδι, οι καθημερινές συνήθειες ή ακόμα και οι μικρές τελετές των Μικρασιατών, θα παρουσιαστούν μπροστά στη σκηνή, ταξιδεύοντας το κοινό στον χρόνο και στον χώρο, ζωντανεύοντας εικόνες και συναισθήματα.


Την επιμέλεια της παράστασης έχουν η Λόλα Μελιτσοπούλου, καθηγήτρια παραδοσιακών χορών του Λ.Ε.Η. και η Αργυρώ Σταυρίδη, μουσικός, μαέστρος της χορωδίας του Λ.Ε.Η. και συμμετέχουν η ομάδα χορού και η χορωδία του Λ. Ε. Η. .

Η οργάνωση της παράστασης είναι του Δήμου Ηρακλείου και η ώρα έναρξης είναι 20:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............