Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Νοεμβρίου 2022

Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

 VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: https://minoa.victoria-cinema.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



TΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 4/11 έως Κυριακή 6/11 στις 21.30

Δευτέρα 7/11 έως και Τετάρτη 9/11 στις 21:00

Σκηνοθεσία:Daniel Stamm

Σενάριο:Robert Zappia

Ηθοποιοί:Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Ben Cross, Lisa Palfrey, Velizar Binev, Tom Forbes

Διάρκεια:93 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:2022

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: άνω των 15 ετών

Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησηςτων δαιμονισμών, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού. Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Αν (Ζακλίν Μπάιερς). Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισματης αδελφής Αν και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. 


Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμήτης μάχηςμε τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσειτην ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Αν πιστεύει ότι έχει κυριευθείαπό τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί πουο ίδιος θέλει να βρίσκεται... και να την κυριεύσει. Trailer :

 https://www.youtube.com/watch?v=JDJRT9pUAQM


ONE PIECE FILM: RED

ΠΡΟΒΟΛΕΣ :

Παρασκευή 4/11 έως και Κυριακή 6/11 στις 19.00

Η πολυ-αναμενόμενη ταινία anime των Goro Taniguchi (One Piece: Defeat Him! The Pirate Ganzack! OVA) και Tsutomu Kuroiwa (One Piece: Gold) έρχεται στην Ελλάδα!

Η απόλυτη ταινία του One Piece έρχεται στα Victoria Cinemas ΜΙΝΩΑ!!!

Σύνοψη :

Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως ‘’μαγευτική ‘’. Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. 


Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της – ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της – η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι ‘’κόρη του Σάνκς’’.


ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΤΑΓΛ)

Σάββατο 5/11 και Κυριακή 6/11 στις 17.00

Σκηνοθεσία:Denis Chernov

Σενάριο:Tatiana Belova, Denis Chernov & Aleksandr Kim

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Σταύρος Σιούλης, Ζωή Πετράκη, Κωνσταντίνος Καϊκής, Βάσια Λακουμέντα, Γιώργος Μαντάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Θάνος Λέκκας, Ντίνος Σούτης

Διάρκεια:87 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:2021

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΡΩΣΣΙΑ

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι κάθε σπίτι κατοικείται από τα φινς. Είναι κάτι γούνινα πλάσματα που εμφανίζονται στον ανθρώπινο κόσμο και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του σπιτιού και της εστίας. Ο Φίνικ είναι ένα νεαρό φιν, που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ευθύνη που έχει να φτιάξει ένα σπίτι έξω από το σπίτι του. Κάνει απλώς φάρσες στους «δικούς του» και αυτός

είναι ο λόγος που καμία από τις οικογένειες δεν τον θέλει να μείνει για πολύ στο σπίτι του. Όλα αλλάζουν, όταν μια νέα οικογένεια έρχεται στο σπίτι του, όπου τα κόλπα του Φίνικ φαίνεται να μην πιάνουν καθόλου, και γνωρίζει την 13χρονη Κριστίν ενώ στην πόλη αρχίζουν να συμβαίνουν ανεξήγητα γεγονότα. Ο Φίνικ και η Κριστίν, που είναι τόσο διαφορετικοί, θα πρέπει να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν μια σειρά μυστηρίων και να σώσουν την πόλη.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=GvaNn9Qdg5Q&t=2s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............