Η RevitUp Διοργανώνει Το Santorini Revenue Masterclass Την Πέμπτη 27/10 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Οκτωβρίου 2022

Η RevitUp Διοργανώνει Το Santorini Revenue Masterclass Την Πέμπτη 27/10

  H Revitup σε συνέχεια του 1ου Masterclass στο Ηράκλειο της Κρήτης το Φεβρουάριο του 2020 και των Revenue Talks σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Ρόδο (σε συνδιοργάνωση με την OTA Insight) τον Ιούνιο του 2022, διοργανώνει στη Σαντορίνη, στη λήξη της τουριστικής σεζόν του 2022, το 2ο Masterclass με αντικείμενο το Revenue Management. 


Το Event με προσκεκλημένους στελέχη της τουριστικής αγοράς, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 15:00, στο ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στην Οία.


thumbnail_Revitup_RevenueManagementMasterClass_Santorini

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων, με στόχο-πλαίσιο την κατανόηση των μεταβλητών που σχετίζονται με την διοίκηση της απόδοσης & ξενοδοχειακών εσόδων - ήτοι Revenue Management. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρουσιάσεις από έμπειρα στελέχη του τουριστικού κλάδου από Ελλάδα και εξωτερικό, με αντικείμενο τάσεις, στρατηγικές τιμολόγησης και κρατήσεων, ενώ θα δοθεί χρόνος για συζήτηση. 



Οι επαγγελματίες φιλοξενίας μπορούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία με την εγγραφή τους στο ακόλουθο link: Πατήστε εδώ για Εγγραφή

Η εκδήλωση θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω livestream από το κανάλι της Revitup στις 15:20. Βρείτε εδώ το κανάλι μας



Το πρόγραμμα του Masterclass διαμορφώνεται ως εξής:


· 15:00 – 15:30 Προσέλευση

· 15:30 – 15:35 Καλωσόρισμα

· 15:40 – 16:00 «Maximizing Online Revenue» Εισηγητής: Γιώργος Εργαζάκης, Revitup

· 16:05 – 16:25 «Trends & στατιστικά για την Σαντορίνη 2022 - 2023 & εργαλεία για να αυξήσετε τις direct κρατήσεις» Εισηγητής: Μάριος Κουνέλης, WebHotelier – primalRES

· 16:30 – 17:00 Coffee Βreak

· 17:05 – 17:25 «Global Market Insights - Promotional Pricing Strategies and Tactics» Εισηγητής: Βασίλιος Ριαβόβλου, OTAInsight

· 17:30 – 17:50 «Book Direct on Tripadvisor» Εισηγητής: Conor Ryan, Tripadvisor

· 17:55 – 18:40 Ελεύθερος χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση

Σας περιμένουμε!



Το Event υποστηρίζεται από το OpenTourism.

Σχετικά με τη Revitup.direct


Η Revitup.direct παρέχει υπηρεσίες Digital & Performance Marketing, Revenue & Yield Management, καθώς και Business Intelligence εργαλεία στον κλάδο της φιλοξενίας πάνω από 10 χρόνια. Προσαρμοσμένες καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις Sales & Marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στο τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 


Πάντα στο πλευρό του πελάτη, μετασχηματίζουμε την ξενοδοχειακή επιχείρηση, στην εκάστοτε επιχείρηση, αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για τη σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............