1 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Βιγκανισμού: η ανακοίνωση του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Οκτωβρίου 2022

1 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Βιγκανισμού: η ανακοίνωση του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

 Η 1η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα φυτοφαγίας (βιγκανισμού) και γιορτάζεται σε όλον τον κόσμο, με εκδηλώσεις που συνεχίζονται ολόκληρο τον Νοέμβριο.Με αφορμή αυτήν την Παγκόσμια Ημέρα Βιγκανισμού, το Κόμμα για τα Ζώα μας προσκαλεί να υιοθετήσουμε τον μόνο συμπονετικό, οικολογικό και υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καμία εκμετάλλευση των μη ανθρώπινων ζώων, τον Βιγκανισμό!

Μπορούμε να ξεκινήσουμε σταδιακά. Ας αφιερώσουμε αμέσως μία ημέρα στη φυτοφαγική διατροφή. Ας δοκιμάσουμε από τις αμέτρητες νέες γεύσεις, και τις υγιεινές, χορταστικές, γευστικότατες φυτικές συνταγές.

Όλοι νιώθουμε δυσάρεστα με τη βαναυσότητα που δείχνουμε στα ζώα, όταν δολοφονούμε δεκάδες δισεκατομμύρια ζώα στεριάς και τρισεκατομμύρια θαλάσσια ζώα κάθε χρόνο, μόνο και μόνο για να τα φάμε ή για τη γούνα και το δέρμα τους, ή για να τους πάρουμε το γάλα των μωρών τους! Μόνη δικαιολογία στις μέρες μας για αυτόν τον όλεθρο είναι πως δεν θέλουμε να... ξεβολευτούμε από τις συνήθειές μας!

Ο Βίγκαν τρόπος ζωής δείχνει στην ανθρωπότητα τον αναίμακτο δρόμο προς ένα ειρηνικό μέλλον για όλους, χωρίς την χρήση βίας, ούτε προς τον άνθρωπο, ούτε προς τα ζώα. Δεν είναι μόδα, αλλά φιλοσοφική και πολιτική πρόταση!

ΓΙΝΕ ΒΙΓΚΑΝ λοιπόν! Για τα ζώα, για το κλίμα και για την υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............