Ο 1ος πιλοτικός Θεσμός_2022 ”Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη, Τροφή, Υγεία” είναι σε τροχιά υλοποίησης ! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Αυγούστου 2022

Ο 1ος πιλοτικός Θεσμός_2022 ”Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη, Τροφή, Υγεία” είναι σε τροχιά υλοποίησης !

 Ο 1ος πιλοτικός Θεσμός_2022 ”Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη, Τροφή, Υγεία” είναι σε τροχιά υλοποίησης !

Ο Θεσμός  είναι ετήσιος και επαναλαμβανόμενος (σε διαφορετική κάθε χρόνο περιοχή της Κρήτης), τοποκεντρικός που ”φωτίζει”, κινητοποιεί, αναδεικνύει την ευρύτερη περιοχή διοργάνωσης και παράλληλα Παγκρήτιος που προβάλλει, παρουσιάζει, αναδεικνύει συλλογικές πρωτοβουλίες.

 


Ο 1ος_πιλοτικός Θεσμός_2022 διοργανώνεται από την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή Πλοηγός στην ευρύτερη περιοχή της Επισκοπής του Δ. Χερσονήσου, 26-27-28/8.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο ανάδειξης – στήριξης του συστήματος: “Κρητική Διατροφή”», που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete.

Τo 3ημερο εκδηλώσεων στηρίζει ο Δήμος Χερσονήσου – Municipality of Chersonissos και Συλλογικοί Φορείς της περιοχής.

 

Δείτε και επικοινωνήστε το Teaser εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=WIJDYSLHys0&t=2s

 

Στη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν Παγκρήτιες συλλογικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, θα απονεμηθούν νέα σήματα σε προϊόντα, θα υπογραφούν μεταξύ ευρωπαϊκών φορέων συμφωνίες συνεργασιών για τοπική ανάπτυξη και οργάνωση χωριών και τομέων, θα παρουσιαστούν οι δυναμικές της περιοχής και της τοπικής της κουζίνας, θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες συζητήσεις, μουσικές και άλλες εκδηλώσεις αναψυχής και εργαστήρια για παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............