Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο κτίριο που στεγάζονται το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουλίου 2022

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο κτίριο που στεγάζονται το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα

 

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από το Δήμο Μαλεβιζίου οι παρεμβάσεις επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων εν μέσω καλοκαιριού με στόχο οι μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να φιλοξενηθούν σε ανανεωμένα, πλήρως λειτουργικά κτίρια.



Στο σχολικό συγκρότημά που στεγάζονται το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες για τη μόνωση του κτιρίου και την συντήρηση του κελύφους. Παράλληλα γίνεται και μία ολοκληρωμένη παρέμβαση στους εξωτερικούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος με ανακατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Στον Κρουσώνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης, Συντονισμού Έργων Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ανδρέας Παντερής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............