Στην 35η Γιορτή Θραψανιώτη Αγγειοπλάστη και το 5ο Φεστιβάλ Κεραμικής Αγγειοπλαστικής ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουλίου 2022

Στην 35η Γιορτή Θραψανιώτη Αγγειοπλάστη και το 5ο Φεστιβάλ Κεραμικής Αγγειοπλαστικής ο Χάρης Μαμουλάκης

 Στην 35η Γιορτή Θραψανιώτη Αγγειοπλάστη και το 5ο Φεστιβάλ Κεραμικής Αγγειοπλαστικής παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 18/7 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης παρακολούθησε από κοντά τις δράσεις του Φεστιβάλ, συνομίλησε με τους κατοίκους του Θραψανού για όλα όσα τους απασχολούν, καθώς και με αγγειοπλάστες για την τέχνη της αγγειοπλαστικής και σε δήλωσή του ανέφερε: «Το Θραψανό, και λόγω της τέχνης της αγγειοπλαστικής, μπορεί να ενισχύσει την διεθνή προβολή της Κρήτης. Κάλλιστα θα μπορούσε να αναδειχθεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης Αγγειοπλαστικής για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, να καθιερωθεί ως ένα brand συνώνυμο της αρχαίας αυτής τέχνης, να λειτουργήσει ως προορισμός θεματικού τουρισμού και να αναπτύξει πλήθος δράσεων εξωστρέφειας, με πολύπλευρα οφέλη για τον τόπο μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων, τόσο για την μεθοδολογία με την οποία προσεγγίζουν και αναδεικνύουν την τέχνη τους, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο την μεταλαμπαδεύουν από γενιά σε γενιά.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............