Έκθεση βιβλίου Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου απο σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στην πλατεία Ελευθερίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουλίου 2022

Έκθεση βιβλίου Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου απο σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στην πλατεία Ελευθερίας

 Ο Σύλλογος Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας από την Τετάρτη 20 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022. 


Συνδιοργανωτές και αρωγοί στην προσπάθειά τους η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. 

Στα πλαίσια της έκθεσης θα διοργανωθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις: 

– Παρασκευή 22/07 : η συγγραφέας Άννα Γαλανού θα παρευρίσκεται στο χώρο της έκθεσης για να υπογράφει τα βιβλία της και φυσικά να συνομιλεί με τους αναγνώστες. 

– Δευτέρα 25/07 στις 20:00μ.μ. : ο συγγραφέας Αλκιβιάδης Σκουλάς θα παρουσιάσει τα βιβλία του «Καρτέρι θανάτου», «Στίγμα θανάτου» και « Στην πόλη του εγκλήματος». Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ GRANO NUOVO στην Πλατεία Ελευθερίας στον χώρο της Έκθεσης. 

– Τρίτη 26/07 στις 19:30μ.μ. : η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χριστίνα Αποστολίδη θα παρουσιάσει το παραμύθι της “Οχ, πρασίνισα”. 

– Πέμπτη 28/07 στις 20:00 μ.μ. : οι συγγραφείς Μαρία Δασκαλάκη και Μάνος Ταμιωλάκης θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους “Το ταξίδι της γραμμής”. 

– Πέμπτη 04/08 στις 19:30 μ.μ. : οι Kultur Multur, το παιδικό μουσικό συγκρότημα της Κρήτης, θα μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους. Την ημέρα αυτή θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά) για το παιδικό χωριό SOS Κρήτης και όπως τονίζουν οι διοργανωτές «θα ήταν αξιέπαινη και επιθυμητή κάθε δωρεά σας για το σκοπό αυτό».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............