Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΚΟΗ στις Κορασίδες Α' - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουλίου 2022

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΚΟΗ στις Κορασίδες Α'

Πρωταθλητής Ελλάδας και Πολυνίκης αναδείχθηκε πανηγυρικά ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που διεξήχθη στον Πειραιά στις 8-10 Ιουλίου.Tα κορίτσια του ΚΟΗ μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση με δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο, πρώτευσαν στη γενική βαθμολογία μεταξύ 23 συλλόγων και 192 αθλητριών, και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες κατακτώντας  το κύπελλο. Η γενική βαθμολογία εδώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής στη δοκιμασία των φιγούρων οι αθλήτριες του ΚΟΗ μεταξύ 177 αθλητριών κατατάχθηκαν ψηλά στη βαθμολογία (Μαρίνα Βαγκέ 5η, Κουτράκη Άρτεμη 6η, Μελίνα Σκευάκη 11η, Βαρδιάμπαση Ευαγγελία 16η). 

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα εδώ.

Στον τελικό του ντουέτο το Σάββατο το πρωί το Ντουέτο με τις Μαρίνα Βαγκέ, Μελίνα Σκευάκη και αναπληρωματική την Ευαγγελία Βαρδιάμπαση κατατάχθηκε στην 4η θέση, ενώ μια θέση πίσω, στην 5η βρέθηκε το 2ο Ντουέτο του ΚΟΗ με τις Άρτεμη Κουτράκη και Μυρτώ Μαγκαναράκη. Αναλυτικά  τα αποτελέσματα εδώ.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο ΚΟ Ηρακλείου με τις Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Μαρία Λαμπάκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, Ειρήνη Μαρία Χαριστάκη, (αναπλ. Λεωνιδία Μασκίνη, Ειρήνη Πασσά) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό, αφού βαθμολογήθηκε με 73,0576 β. To 2ο Ομαδικό του ΚΟΗ  με τις Αγγελική Αποστολάκη, Αικατερίνη Γαραζανάκη, Ραφαέλα Διγενή, Ελευθερία Καστανάκη, Μαρία Χριστιανίδη και Αικατερίνη Χριστοδουλάκη με μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες, κατατάχθηκε 10ο. 

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα εδώ.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε ο ΚΟΗ και στους τελικούς της 3ης ημέρας. Την Κυριακή το πρωί τα κορίτσια του ΚΟΗ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στο Κόμπο (Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Μαρία Λαμπάκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Λεωνιδία Μασκίνη, Ειρήνη Πασσά, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, Ειρήνη Μαρία Χαριστάκη, αναπλ. Ραφαέλα Διγενή και Αικατερίνη Χριστοδουλάκη) αφού βαθμολογήθηκαν με 75,0667β. 

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα εδώ.

Την Κυριακή το απόγευμα, στον τελευταίο τελικό των αγώνων, η Μαρίνα Βαγκέ βαθμολογήθηκε υψηλότερα από όλες τις αθλήτριες για το Σόλο της αλλά σε συνδυασμό με τη βαθμολογία στις φιγούρες κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με 75.5372β. Στο αγώνισμα του Σόλο επίσης η Μελίνα Σκευάκη κατατάχθηκε 9η με 71.3438β και η Μυρτώ Μαγκαναράκη 12η με 70,9083β. Αναλυτικά  τα αποτελέσματα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............