Εκδηλώσεις του συλλόγου «Μικρασιατών και Φίλων Καρδουλιανού» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Ιουλίου 2022

Εκδηλώσεις του συλλόγου «Μικρασιατών και Φίλων Καρδουλιανού» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 Με την συμπλήρωση ενός αιώνα από την Μικρασιατική καταστροφή ο σύλλογος «Μικρασιατών και Φίλων Καρδουλιανού», με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,  έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων τιμώντας την τόσο σημαντική για τον Ελληνισμό επέτειο.

Συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 9.30 μ.μ. στην πλατεία του χωριού Καρδουλιανού μουσικοχορευτική εκδήλωση με Μικρασιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Στις 12 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή η κεντρική εκδήλωση με το συγκρότημα της Μαρίας Αναματερού . Θα λάβει μέρος η χορευτική ομάδα του συλλόγου Αλατσατιανών νομού Ηρακλείου και θα προσφερθούν δωρεάν στους επισκέπτες μικρασιάτικα φαγητά και γλυκά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Εντός του Αυγούστου ποδοσφαιρικό τουρνουά με ομάδες που ιδρύθηκαν από Μικρασιάτες. Θα συμμετέχουν οι ομάδες ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΠΟΑ-ΜΙΝΩΙΚΗ-ΑΕΚατσαμπά και  με την φιλική συμμετοχή της ομάδας του ΕΡΓΟΤΈΛΗ και της τοπικής ομάδας του Καστελλίου ΔΩΡΙΕΑΣ.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 6.00 μ.μ στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου στον Καρδουλιανό  με  την συνεργασία της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ -ΒΙΑΝΝΟΥ -ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ θα τελεστεί μνημόσυνο  στην μνήμη των θυμάτων της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ. Μετά την τέλεση του μνημοσύνου θα παρουσιαστεί  η 5η έκδοση του 150σέλιδου βιβλίου ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ όπου και θα διανεμηθεί δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............