Συνεργασία RevitUp.direct & Hotel Feedback - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Ιουνίου 2022

Συνεργασία RevitUp.direct & Hotel Feedback

 H νέα συνεργασία της RevitUp με την Hotel Feedback φέρει μία ολιστική προσέγγιση για την ανάπτυξη των ξενοδοχείων, τόσο σε προωθητικές ενέργειες εσωτερικού μάρκετινγκ, όσο και στην βελτίωση των υπηρεσιών τους μέσα από εσωτερικά ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών.Μέσω των εργαλείων που προσφέρει η Hotel Feedback, οι ξενοδόχοι επικοινωνούν με τους πελάτες τους με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο προωθώντας τις υπηρεσίες τους (μενού εστιατορίων, θεραπείες spa, δραστηριότητες, υπηρεσίες μετακίνησης, εκδηλώσεις κλπ) σε όλους τους πελάτες που θα συνδεθούν στο Wi-Fi ή θα σκανάρουν ένα κωδικό Qr-code. Δημιουργούν έτσι, ένα νέο κανάλι πώλησης μέσα στο ξενοδοχείο.

Παράλληλα, μέσα από διαδραστικά ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια εσωτερικής χρήσης, συλλέγουν χρήσιμες πληροφορίες για το επίπεδο των υπηρεσιών τους κατευθείαν από τους δικούς τους πελάτες τους. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτούν σημαντικά στατιστικά δεδομένα, στα οποία μπορούν να βασιστούν και να τα χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.

Η RevitUp, ανταποκρινόμενη στις όλο κι αυξανόμενες ανάγκες των ξενοδοχειακών operations, προτείνει εργαλεία marketing και real time reviews μέσω των συνεργατών μας. Με in-house στρατηγικές που προσφέρουν απτά αποτελέσματα, γεφυρώνουμε μαζί το χάσμα ανάμεσα στο ξενοδοχείο σας και τους πελάτες σας.

REVITUP.DIRECT REVENUE MANAGEMENT & DIGITAL MARKETING

Η RevitUp, με έδρα την Κρήτη, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στον χώρο της φιλοξενίας. Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχουμε καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο.

HOTEL FEEDBACK

Το web app της HotelFeedback αποτελεί το πιο αποδοτικό μέσω προσέγγισης των πελατών του ξενοδοχείου μέσα από το Wi-Fi και Qr-code για εσωτερικό feedback και marketing. Με τη μορφή ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου το ξενοδοχείο προλαβαίνει τυχόν δυσαρεστημένους πελάτες πριν την αναχώρησή τους και προωθεί μέσω Wi-Fi marketing και Qr-code αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου (μενού εστιατορίων, θεραπείες spa, δραστηριότητες, υπηρεσίες μετακίνησης, εκδηλώσεις, κλπ.) αυξάνοντας τις εσωτερικές πωλήσεις και τα έσοδά του. Ιστοσελίδα: https://hotelfeedback.gr Βίντεο: https://youtu.be/8cD0lVOzdUY Ζητήστε ένα Demo: https://hotelfeedback.gr/demo-request/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............