Διεθνής Πιστοποίηση στη Διαχείριση Θυμού από το ΝΑΜΑ (National Anger Management Association) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Ιουνίου 2022

Διεθνής Πιστοποίηση στη Διαχείριση Θυμού από το ΝΑΜΑ (National Anger Management Association)

 Ο θυμός βρίσκεται παντού! Ιδιαίτερα μέσα σε αυτό το τοξικό και αβέβαιο κλίμα των τελευταίων 3 ετών που συνεχίζει να συντηρείται.

 
Τα άτομα είναι πιο επιρρεπή στο να εμφανίσουν επιθετικές στάσεις συμπεριφοράς και να βγουν εκτός εαυτού.

 
Πλέον θεωρείται απαραίτητο ο κάθε ένας από εμάς να μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον θυμό αλλά και οργανωσιακά να υπάρχουν ειδικά άτομα τα οποία να μπορούν στην πράξη να διαχειρίζονται άτομα και ομάδες ατόμων που θυμώνουν και γίνονται επιθετικά.
 
Για αυτό ακριβώς τον λόγο έχουμε δημιουργήσει αυτή τη μοναδική και ειδική εκπαίδευση μέσα από αυτό το 2ημερο εργαστήρι το οποίο θα σας προετοιμάσει πώς να διαχειρίζεστε θυμωμένα και επιθετικά άτομα ή ομάδες ατόμων με τους πιο σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους. Επιπρόσθετα θα σας δοθεί πιστοποίηση και εγκυρότητα ως ειδικός στο αντικείμενο.
 

Απευθύνεται σε άτομα τα οποία:

• Έχουν υπόβαθρο στην ψυχική υγεία, κατάχρηση ουσιών, την ενδοοικογενειακή βία, επαφή με εκκλησίες, φυλακισμένους και μετά την φυλάκιση εποχή, επαγγελματίες έκτακτης ανάγκης.

• Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού που διαχειρίζονται θυμωμένους, μέντορες επαγγελματίες εκπαίδευσης, θεσμικό προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες ασφάλειας.

Αυτό το Πρόγραμμα είναι μια εγκεκριμένη και διεθνής Πιστοποίηση στη Διαχείριση Θυμού από το ΝΑΜΑ (National Anger Management Association) στο επίπεδο 1 ως Ειδικός στη Διαχείριση Θυμού (Certified Anger Management Specialist I).

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Κύπρο και Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............