Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης της οδού στο Γάζι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Ιουνίου 2022

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης της οδού στο Γάζι

 

«Η οδός Σενετάκη αλλάζει! Βελτιώνεται, αποκαθίσταται, αναβαθμίζεται. Ένα αναγκαίο έργο οδικής ασφάλειας, με χρηματοδότηση 200.000€ που εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο Υποδομών, μπήκε σήμερα σε τροχιά υλοποίησης. Μια σημαντική και στοχευμένη παρέμβαση που προσφέρει συνθήκες ασφαλούς προσβασιμότητας σε κατοίκους και επισκέπτες και αποσυμφορεί τον κυκλοφοριακό φόρτο. 


Με την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών εργασιών αναμένεται και η νέα ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος της οδού. Γιατί η περιοχή δικαιούται η διέλευση να προσφέρει ασφάλεια».  

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, στο πλαίσιο έναρξης του έργου αποκατάστασης και βελτίωσης της οδού Σενετάκη στο Γάζι.

Η οδός Σενετάκη αποτελεί το συνδετήριο δρόμο της περιοχής Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) με τον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού. Εξυπηρετεί καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων που κινούνται από και προς ΠΑΓΝΗ, ΙΤΕ και Πανεπιστήμιο Κρήτης. 

Στο σημείο των εργασιών επί της οδού Σενετάκη βρέθηκαν από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, συνομιλώντας με κατοίκους και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 200.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............