Στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Ιεράπετρας ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαΐου 2022

Στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Ιεράπετρας ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου

 Ο Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου επισκέφθηκε σήμερα, το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας.Συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μανώλη Καλλονάκη, τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Φορέα, τους Ιατρούς του Νοσοκομείου και το Σύλλογο Εργαζομένων.
000
Έγινε πλήρη και ακριβή ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα της Υγειονομικής Μονάδας και των Περιφερειακών Ιατρείων αρμοδιότητάς της για τα οποία ο κ. Παπαβασιλείου ζήτησε να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λειτουργία τους τόσο στην παροχή των υπηρεσιών, όσο και στη κτιριακή τους υποδομή.


Ακολούθησε γόνιμη και δυναμική ανταλλαγή απόψεων, σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, αναπτυξιακών υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αναζητώντας τη βέλτιστη δυνατή συνισταμένη, ώστε το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας να αποτελεί σημείο αναφοράς παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υγείας στη νοτιοανατολική Κρήτη.
Ο κ. Παπαβασιλείου ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την υποδοχή και την εξαιρετική συνεργασία, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου και την Ομάδα Μηχανικών και Εθελοντών της πόλης της Ιεράπετρας αλλά και της ευρύτερης αυτής περιοχής καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη και εμπιστοσύνη των κατοίκων στο Νοσοκομείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............