Νέο website για το αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες’ από την EyeWide - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Απριλίου 2022

Νέο website για το αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες’ από την EyeWide

 Η EyeWide Digital Marketing Agency ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου custom website «Τsikandilakis.gr», το οποίο φιλοξενεί τα έργα και τις υπηρεσίες του αρχιτεκτονικού γραφείου Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Το Τsikandilakis.gr λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές, και μέσα από την μινιμαλιστική αισθητική του, μεταφέρει στον επισκέπτη το σύγχρονο όραμα και το καινοτόμο design της αρχιτεκτονικής ομάδας.


Η ομάδα της EyeWide εργάστηκε με στόχο την εύκολη πλοήγηση του χρήστη. Μέσα από το responsive website, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την φιλοσοφία και τους συνεργάτες του αρχιτεκτονικού γραφείου, να περιηγηθεί σε παλαιότερα projects, να ενημερωθεί για τα νέα της ομάδας, να διαβάσει αξιολογήσεις πελατών, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί με την ομάδα για μελλοντικές συνεργασίες.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΚΑΝΔΗΛAΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓAΤΕΣ

Εδώ και 30 χρόνια, το αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες’ είναι προσηλωμένο στις αξίες και τις διεργασίες της Αρχιτεκτονικής, υπηρετώντας την με πάθος και αφοσίωση.

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H EyeWide Digital Marketing Agency - με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης - δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά και με επαγγελματισμό κάθε project που αναλαμβάνει, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει ανταγωνιστικές στρατηγικές, παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............