Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Απριλίου 2022

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 Η «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας», αναδεικνύοντας συμβολικά την σημασία αυτού του ύψιστου αγαθού, δίδει συνάμα την δυνατότητα να συλλογισθούμε τα μεγάλα βήματα της ανθρωπότητας στην ιατρική επιστήμη, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, στους τομείς: της πρόληψης, αντιμετώπισης και θεραπείας ασθενειών και κάθε άλλου ζητήματος υγείας.


Η πανδημία που βιώνουμε ακόμη, εξακολουθεί να καθορίζει την ζωή των ανθρώπων, έχοντας ιδιαίτερα σοβαρές επιπτώσεις σε κάθε τομέα της δημόσιας και της ιδιωτικής ζωής. Το γεγονός αυτό, κατέδειξε ότι δεν υπάρχουν σύνορα κρατών και προβλέψιμες λύσεις, όταν παρουσιάζεται μια σοβαρή υγειονομική κρίση.

Το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της πατρίδας μας, που έδειξε αδιάλειπτη αφοσίωση στο καθήκον, κατά την εξέλιξη της πανδημίας, πρωτοστατεί και σήμερα στην καθοριστική αυτή μάχη. Οφείλουμε όλοι να προχωρήσουμε με τις οδηγίες των ειδικών, και με την προφύλαξη που προσφέρει ο εμβολιασμός. Τα ζητήματα της υγείας, καθορίζονται και από την δική μας στάση, από την δική μας ατομική και κοινωνική ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............