Διαγωνισμός φωτογραφίας «My Dish!» με θέμα τη γαστρονομία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Απριλίου 2022

Διαγωνισμός φωτογραφίας «My Dish!» με θέμα τη γαστρονομία

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG MED του ευρωπαϊκού έργου MD.net MediterraneanDiet – When Brand Meets People- ∆ιατροφή στη Μεσόγειο-Όταν το Brand Name συναντά τους Πολίτες», η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου διοργάνωσε Διαγωνισμό Φωτογραφίας My Dish! με θέμα τη γαστρονομία. 


Στο διαγωνισμό προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας, αποτυπώνοντας σε εικόνα τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία γαστρονομικών πιάτων της περιοχής τους, που θα μπορέσουν να εμπνεύσουν ντόπιους και επισκέπτες.

 


Από το σύνολο των φωτογραφιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, η κριτική επιτροπή επέλεξε τις καλύτερες με βάση την τεχνική αρτιότητα του θέματος, τη σύνθεση και την πρωτοτυπία. Έπαθλα του διαγωνισμού, μεταξύ άλλων, ήταν 4ήμερες φιλοξενίες για δύο άτομα σε νησιά του Αιγαίου.

 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό ήταν μεγάλος, οι τρεις (3) πρώτοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο  που είναι 4 διανυκτερεύσεις  2 ατόμων με πρωινό, για τον καθένα από αυτούς, σε μεγάλα ξενοδοχεία του Αιγαίου κατά τους θερινούς μήνες του 2022.

Οι νικητές οι οποίοι κρίθηκαν από Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες στο χώρο της φωτογραφίας και της διατροφής είναι:

 

  • Νικόλας Κικάκης
  • Εμμανουήλ Βαρούχας
  • Μαρία Πιτσικάκη

 

Σε όλους τους διαγωνιζόμενους απονεμήθηκε αναμνηστικό δώρο για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό Φωτογραφίας My Dish!.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............