Νέα custom websites για το ξενοδοχείο ‘ΟΝ Residence’ και το εστιατόριο ‘Olympus Naoussa’ από την Eyewide - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2022

Νέα custom websites για το ξενοδοχείο ‘ΟΝ Residence’ και το εστιατόριο ‘Olympus Naoussa’ από την Eyewide

 

Λάμψη άλλης εποχής δίνει τα φώτα της στην Θεσσαλονίκη, χαρίζοντας νέα πνοή στο κέντρο της πόλης. Σε ένα ιστορικό κτίριο-στολίδι της Παλιάς Παραλίας ανοίγει το πολυτελές ξενοδοχείο ON Residence και μαζί του αναγεννιέται αστικός θρύλος του εστιατορίου Olympus Naoussa. Κάτω από την διαχείριση της Tor Hotel Group και την Grivalia Hospitality μία νέα Μπελ Επόκ ανασυντάσσεται για τον 21ου αιώνα.


Την διακριτική πολυτέλεια και την αξεπέραστη αισθητική μεταφέρει στο νέο custom website «ON Residence» η EyeWide Digital Marketing Agency, σε συνεργασία με την Point Blank. Μέσα από τα responsive websites, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την ιδιαίτερη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, να περιηγηθεί στις σουίτες και στα δωμάτια, να γνωρίσει το εμβληματικό Olympus Naoussa και το εκλεπτυσμένο Tiger Loop Bar, να ενημερωθεί για τις πολυτελείς εγκαταστάσεις, καθώς και να οργανώσει την απόδρασή του στην μαγευτική Θεσσαλονίκη. Η ιστοσελίδα λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές, ενώ, μέσω της εύκολης πλοήγησης, μεταδίδει στον χρήστη την ιδιαίτερη φιλοσοφία του ξενοδοχείου.

Εκτός από το custom development του onresidence.gr, η EyeWide έχει ξεκινήσει την διαχείριση της διαφημιστικής πλατφόρμας Google για το ξενοδοχείο On Residence.

ON RESIDENCE


Ισορροπώντας ανάμεσα στον καινοτόμο σχεδιασμό και τη διαχρονική αξία του κλασικού, το ξενοδοχείο On Residence εμπνέεται από την αστική παράδοση και στεγάζει το θρυλικό εστιατόριο Olympus Naoussa. Το ένδοξο παρελθόν συνδέεται διαχρονικά με το παρόν σε ένα προσεγμένο αποτέλεσμα που παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο.

 

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H EyeWide Digital Marketing Agency, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων, κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά και με επαγγελματισμό κάθε project που αναλαμβάνει, ενώ σχεδιάζει ανταγωνιστικές στρατηγικές με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............