Χειροποίητα δώρα-κατασκευές και γλυκίσματα για το Πάσχα, παρέδωσαν μαθητές του Ειδικού Σχολείου (ΕΕΕΕΚ) Χανίων στον Δήμαρχο, Π. Σημανδηράκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2022

Χειροποίητα δώρα-κατασκευές και γλυκίσματα για το Πάσχα, παρέδωσαν μαθητές του Ειδικού Σχολείου (ΕΕΕΕΚ) Χανίων στον Δήμαρχο, Π. Σημανδηράκη

 Τους μαθητές και εκπαιδευτές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Χανίων, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μαζί με τους Αντιδημάρχους, Ελένη Ζερβουδάκη και Αντώνη Ι. Βαρδάκη.



Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ προσέφεραν στον Δήμαρχο Χανίων και τους Αντιδημάρχους, λαμπάδες, κάρτες και χειροτεχνίες που επιμελήθηκαν τα ίδια, καθώς και σοκολατένια αυγά και γλυκίσματα για το Πάσχα. Ο Δήμαρχος, αφού τα ευχαρίστησε για τα δώρα και τις ευχές, συνομίλησε μαζί τους για την καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, ο κ. Σημανδηράκης ενημέρωσε τους συνοδούς για την πορεία των εργασιών που θα οδηγήσουν στη δημιουργία του πρώτου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ) στον Δήμο Χανίων, η λειτουργία του οποίο αναμένεται εντός της χρονιάς.


Με τη σειρά τους, οι εκπαιδευτικοί τόνισαν τη σπουδαιότητα της ίδρυσης ενός τέτοιου κέντρου, όχι μόνο για τις μικρότερες ηλικίες αλλά και για ενήλικες, ενώ σημείωσαν ότι είναι μια δομή που έλειπε από τα Χανιά και που η κοινότητα των ΑΜΕΑ, έχει μεγάλη ανάγκη.

Στο τέλος της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ευχές για καλό Πάσχα, με υγεία, δύναμη και ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............