Ευφάνταστες πολύχρωμες δημιουργίες πάνω σε πασχαλινά αυγά δουλεμένες από τα μέλη του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2022

Ευφάνταστες πολύχρωμες δημιουργίες πάνω σε πασχαλινά αυγά δουλεμένες από τα μέλη του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου»

 Ευφάνταστες πολύχρωμες δημιουργίες πάνω σε πασχαλινά αυγά δουλεμένες με μεράκι και αγάπη από τα μέλη του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» θα πλημμυρίσουν το Αίθριο της Λότζια στο Ηράκλειο αύριο Μεγάλη Πέμπτη 21/4/2022 από τις 09.00-16.00 .


Πρόκειται για το  καθιερωμένο πασχαλινό παζάρι του Συνδέσμου που συνεχίζει μια παράδοση 15 ετών, στο πλαίσιο του οποίου θα διατεθούν και εξαιρετικά χειροποίητα αντικείμενα.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το παζάρι θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για την ενίσχυση των δράσεων του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»: Τον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού, το Συμβουλευτικό Κέντρο, τη Γραμμή SOS και το Σπίτι των Αγγέλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............