Στην έναρξη του Επιστημονικού Συνεδρίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου ο Δήμαρχος Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Απριλίου 2022

Στην έναρξη του Επιστημονικού Συνεδρίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου ο Δήμαρχος Ηρακλείου

 Στην έναρξη του Επιστημονικού Συνεδρίου που διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, παρευρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Στέλα Καλογεράκη - Αρχοντάκη και Αντώνη Περισυνάκη.


Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές αλλά και τους καθηγητές του σχολείου για την καλή δουλειά που κάνουν διαχρονικά, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την ανέγερση νέου Καλλιτεχνικού Σχολείου, στο στρατόπεδο Μπετεινακη: «Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, διότι οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, αλλά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα τα καταφέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Επιστημονικό Συνέδριο – Συμπόσιο έχει θέμα «Τι άλλο είναι η τέχνη; Οι τέχνες στην εκπαίδευση και η συμβολή τους στην ανθρωποκεντρική παιδαγωγική» και μαζί με το Καλλιτεχνικό Σχολείο το διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, ο «Σύλλογος Φίλων Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου», ο Δήμος Χερσονήσου και τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 11 Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............