Ολοκλήρωση Τελετών Ορκωμοσιών και Απονομής ΜΤΣ ΕΑΠ στην Πάτρα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Απριλίου 2022

Ολοκλήρωση Τελετών Ορκωμοσιών και Απονομής ΜΤΣ ΕΑΠ στην Πάτρα

 Στην Πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο νέο Αμφιθέατρο διεξήχθησαν για πρώτη φορά οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Οι ανωτέρω τελετές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, με φυσική παρουσία των αποφοίτων μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας Covid19, ωστόσο μεταδίδονταν και ηλεκτρονικά μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στο youtube.


Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος Σκρουμπής, οι οποίοι τόνισαν ότι το ΕΑΠ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα των Ανοικτών Πανεπιστημίων παγκοσμίως σύµφωνα µε τις κατατάξεις όλων των ∆ιεθνών Οργανισµών και αναφέρθηκαν στο νεοσύστατο «∆ίκτυο Αποφοίτων», στην επαναλειτουργία του Γραφείου ∆ιασύνδεσης, Επιχειρηµατικότητας και Καινοτοµίας αλλά και στην ηλκετρονική και έντυπη κυκλοφορία της εφηµερίδας του ΕΑΠ «OPEN2U».

Επίσης παρέστησαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Εμμανουήλ Κουτούζης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτριος Στεργίου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη μοναδικότητα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σχετικά με την προσφορά ιδιαίτερων και καινοτόμων Προγραμμάτων Σπουδών, στην έρευνα που συντελείται μέσω των σύγχρονων εργαστηρίων και στα νέα Προγράμματα τόσο στην ελληνική γλώσσα, όσο και στην αγγλική, που πρόκειται να προσφερθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Παράλληλα στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν οι Διευθυντές των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία με εφόδιο το νέο τους πτυχίο.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους απόφοιτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............