Συνάντηση εργασίας του Γιάννη Κουράκη με τον Γραμματέα της ΠΕΔ Κρήτης Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Απριλίου 2022

Συνάντηση εργασίας του Γιάννη Κουράκη με τον Γραμματέα της ΠΕΔ Κρήτης Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

 Στα Χανιά βρέθηκε την Τρίτη 5/4/2022 ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Γραμματέα της ΠΕΔ Κρήτης Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

Οι κ.κ. Κουράκης και Μαλανδράκης συζήτησαν διάφορα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις για τον προγραμματισμό αλλά και τα θέματα που θα συζητηθούν της επόμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης που θα γίνει με φυσική παρουσία.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΠΕΔ επισκέφτηκε το Μουσείο Τυπογραφίας, στα πλαίσια της Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της ΠΕΔ Κρήτης και ΕΕΤΑΑ που αφορά στην ανάδειξη και τη διάδοση της ιστορίας και της τέχνης της τυπογραφίας καθώς και την συνεχή μετεξέλιξή της από την έντυπη μορφή στην ψηφιακή.

Ο κ. Κουράκης μετά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του Μουσείου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι με τα πολύτιμα και σπανιότατα εκθέματά του, ¨δείχνουν¨ στους επισκέπτες τη πορεία της Τυπογραφίας.

Της Τέχνης που αποτύπωσε τη ροή της ανθρώπινης πνευματικής δημιουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............