Ξεκινούν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Απριλίου 2022

Ξεκινούν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους του Δήμου Ηρακλείου

 Υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό ,παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, η πρώτη από τις δέκα συνολικά συμβάσεις για την ασφαλτόστρωση φθαρμένων δρόμων που βρίσκονται στο Δήμο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την σύμβαση προβλέπεται το φρεζάρισμα και η ασφαλτόστρωση δρόμων και αυλών σχολικών συγκροτημάτων που βρίσκονται στο Δήμο Ηρακλείου καθώς και η ανακατασκευή οδών εντός των τειχών της πόλης με μικρό πλάτος και αρκετά εμπόδια.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 5.999.060,91 ευρώ.

Σε δήλωση του αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος ανέφερε:« Υπογράψαμε σήμερα την πρώτη από τις δέκα συμβάσεις για τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων όπως είχαμε υποσχεθεί . Οι συμβάσεις θα υπογράφονται σταδιακά και σε ένα ορίζοντα τριετίας πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να αντικαταστήσουμε τα οδοστρώματα τα οποία έχουν περιέλθει σε κακή κατάσταση. Πήραμε την απόφαση να ξηλώσουμε όλα τα σημεία που δεν επιδέχονται λύση και να προχωρήσουμε σε ένα ευρύ πλέγμα ασφαλτοστρώσεων. Προτεραιότητα θα δοθεί σε περιοχές όπου έχουν περάσει τα δίκτυα ΔΕΗ-ΔΕΥΑΗ- Τηλεπικοινωνιών. Σύντομα η πόλη θα αρχίσει βαθμιαία να εμφανίζει μια διαφορετική εικόνα μετά τις αποκαταστάσεις που θα γίνουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............