Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2022» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Απριλίου 2022

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2022»

Μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής» ένας επιτυχημένος θεσμός για ολόκληρη την Κρήτη, που προωθεί την τοπική κουλτούρα και τα προϊόντα του νησιού, επανέρχεται δυναμικά φέτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής» αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, του Δήμου Ρεθύμνης και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και πραγματοποιείται το διάστημα 1 – 7 Ιουλίου.Σε μία πρώτη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρία Λιονή, έγινε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με διαδικαστικά ζητήματα (εκθέτες, καλλιτεχνικό πρόγραμμα κλπ), ενώ αποφασίστηκε ότι το γαστρονομικό κομμάτι των εκδηλώσεων φέτος θα είναι αφιερωμένο στο μικρασιατικό ελληνισμό, λόγω της επετείου των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνης, κ. Θωμάς Κρεβετζάκης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κα Πέπη Μπιρλιράκη, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, κ. Μανώλης Ψαρουδάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού της Π.Ε. Ρεθύμνης, κα Αργυρώ Βαβουράκη και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Ρεθύμνης, κ. Μανώλης Μαρκαντωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............