Παρουσιάζεται το βιβλίο ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΤΟΡΙΣ την Πέμπτη 14 Απριλίου στην Αθήνα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Απριλίου 2022

Παρουσιάζεται το βιβλίο ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΤΟΡΙΣ την Πέμπτη 14 Απριλίου στην Αθήνα

 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ – ΜΠΟΝΣΑΪ ΣΤΟΡΙΣ

ΑΘΗΝΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ, (ΕΡΜΟΥ 134)
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, στις 7 μ.μ.

Τη συλλογή διηγημάτων της Άννας Γεωργάτου, με τίτλο ΜΠΟΝΣΑΪ ΣΤΟΡΙΣ, παρουσιάζουν οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στην αυλή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134) στην Αθήνα.


Θα μιλήσουν για το βιβλίοΙάκωβος Παυλόπουλος, μουσικόςΜάκης Πέτσας, επιμελητής λογοτεχνικών έργωνΓιάννης Τσιούλης, δημοσιογράφος& η συγγραφέας του βιβλίου Άννα ΓεωργάτουΑποσπάσματα θα διαβάσει η Ηρώ Φωκιανού,φοιτήτρια κοινωνικής ανθρωπολογίαςΧαιρετίζει ο Χρήστος Τσαντής,Συγγραφέας—υπεύθυνος των Εκδόσεων ΡαδάμανθυςΛίγα λόγια για το βιβλίοΔυο φίλοι παίζουν τζόκερ στο δρόμο τους για το «Τριανόν» και πιάνουν το τζακ-ποτ. Πέντε αδέρφια συναντιούνται μετά από χρόνια και ανεβαίνουν τη Δίρφυ. Η Ρένα λαμβάνει μια καρτ ποστάλ από το νοσοκομείο. Ο Μέμος φαντάζεται έναν κόσμο χωρίς αριθμούς. Ο κ. Χρήστος αναπολεί την Πειραϊκή-Πατραϊκή σε μια κούρσα προς τη συναυλία του Νικ Κέιβ. Είκοσι διηγήματα για νέους έρωτες, παλιούς έρωτες, έρωτες σε γάμο, έρωτες εκτός γάμου, θανάτους, ατυχήματα, βόλτες με ταξί, συναντήσεις σε σούπερ μάρκετ, βίντεο κλαμπ, εκδρομές, μπαρ, δάση, θάλασσες, τζι-πι-ες, μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα. Διηγήματα αστικά, που βρέχονται κάποτε από την αρμύρα της θάλασσας, τον αέρα του βουνού και την ξεγνοιασιά της εξοχής. Διηγήματα που ξεκινούν, εξελίσσονται ή κλείνουν στο άκουσμα ενός μουσικού κομματιού.
Η Άννα Γεωργάτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και άφησε προσωρινά το φιλόδοξο σχέδιο ίδρυσης μιας πανκ ροκ μπάντας χάριν των λέξεων και δυο κοριτσιών. Το «Μπονσάι Στόρις» είναι το δεύτερο βιβλίο που εκδίδει. Τον Ιούνιο του 2018 εξέδωσε το «Μusic Memoirs», εκδόσεις Γαβριηλίδης. Όταν δεν διδάσκει Λογοτεχνία, γράφει ιστορίες, μιλάει για μουσική στο Avopolis Radio και τρώει εκλέρ φυστίκι.
Χρήστος Τσαντής
 
 Παρουσιάζεται το βιβλίο ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΤΟΡΙΣ την Πέμπτη 14 Απριλίου στην Αθήνα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............