Σημαντικές συμμετοχές στα «19α Βενιζέλεια» στα Χανιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Απριλίου 2022

Σημαντικές συμμετοχές στα «19α Βενιζέλεια» στα Χανιά

 Σημαντικά αναβαθμισμένο επιστρέφει το ιστορικό μίτινγκ κολύμβησης «Βενιζέλεια», που διεξάγεται το τριήμερο 29 Απριλίου-1 Μαϊου στα Χανιά, με διοργανωτή τον τοπικό ΝΟΧ. Στους αγώνες μετέχουν συνολικά 469 αθλητές/τριες από 37 σωματεία, με αρκετά ονόματα της ελληνικής κολύμβησης να κάνον ένα πέρασμα από την Κρήτη, στην προετοιμασία τους για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. 


Οι Χανιώτες Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης πλαισιώνονται από πρωταθλητές όπως ο Δημήτρης Μάρκος, ο Αλκης Κυνηγάκης, ο Κώστας Μερετσόλιας, ο Χρήστος Κατραντζής, ο Κωνσταντίνος Στάμου, αλλά και ο Κώστας Εγγλεζάκης, ο οποίος θα κάνει τις πρώτες του κούρσες μετά από σχεδόν ένα χρόνο και το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, έχοντας ξεπεράσει στο μεταξύ τον σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Τις ίδιες ημέρες (29/4-1/5) διεξάγονται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης οι Μακεδονικοί Αγώνες, που έχουν διεθνή χαρακτήρα, καθώς θα υπάρξουν συμμετοχές από Τουρκία, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία. Από ελληνικής πλευράς, ξεχωρίζει η παρουσία των Οδυσσέα Μελαδίνη, Απόστολου Σίσκου, Τάσου Κούγκουλου, Κώστα Ζαχαριάδη και Ηλέκτρας Μαγκώτσιου.

Αγωνιστική δράση θα υπάρξει το διήμερο 29-30 και στα Ιωάννινα, όπου ο τοπικός Ποσειδών διοργανώνει τα «14α Ποσειδώνια», για αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες, με τη συμμετοχή της Γεωργίας Δαμασιώτη να ξεχωρίζει.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............