Τα super markets Χαλκιαδάκης στηρίζουν και για το 2022 το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Μαρτίου 2022

Τα super markets Χαλκιαδάκης στηρίζουν και για το 2022 το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου

 Μια συγκινητική βοήθεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδιού Μαλεβιζίου προσέφερε η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ, με την ετήσια χορηγία που θα καλύπτει ανάγκες σε τρόφιμα.


Η κρητική εταιρεία επέλεξε για φέτος να ξεκινήσει το χορηγικό της πρόγραμμα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου, μιας και εντός των ορίων του βρίσκονται οι κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε μάλιστα και η πρώτη παράδοση μιας μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου Μαρίνα Βογιατζή συναντήθηκε με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη και συζήτησαν και άλλους τρόπους στήριξης των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε θερμά την Χαλκιαδάκης ΑΕ και την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χριστίνα Χαλκιαδάκη, που με την κοινωνική της ευαισθησία συμβάλει διαχρονικά στις ανάγκες που προκύπτουν στις κοινωνικές δομές του Δήμου. Ο ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου( https://dokappam.malevizi.gov.gr/ ) στηρίζει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου 200 ευάλωτες οικονομικά οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............