Δρομολογείται η υπογειοποίηση του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στο Δήμο Σητείας. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Μαρτίου 2022

Δρομολογείται η υπογειοποίηση του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στο Δήμο Σητείας.

 Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε σήμερα με το Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ν. Λασιθίου κ. Δημήτρη Κανταρτζή και τον Προϊστάμενο του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ Σητείας κ. Νίκο Κοϊνάκη, σε μια προσπάθεια συντονισμού των παρεμβάσεων και από τις δυο πλευρές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.


Ο εξωτερικός φωτισμός και τα θέματα που προκύπτουν στον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων ήταν το βασικό θέμα συζήτησης της συνάντησης, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" της συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος Σητείας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της επιχείρησης για το σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στην υπογειοποίηση των δικτύων της μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, κάτι που αφορά και το Δήμο Σητείας στο σύνολό του. Μάλιστα η δημοτική αρχή άμεσα θα προτείνει τα σημεία όπου είναι εφικτή μια τέτοιου είδους παρέμβαση.

Είναι μια πολύ σοβαρή προσπάθεια που αλλάζει τα δεδομένα και την αισθητική πολλών περιοχών, αναβαθμίζει την εικόνα του χώρου, ενώ παράλληλα διευκολύνει και τη διαδικασία υποστήριξης του δικτύου από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............