Ο Δήμος Σητείας στην διεθνή έκθεση τουρισμού FERRIE FOR ALLE που πραγματοποιήθηκε στο Χέρνιγκ της Δανίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Σητείας στην διεθνή έκθεση τουρισμού FERRIE FOR ALLE που πραγματοποιήθηκε στο Χέρνιγκ της Δανίας

 Ο Δήμος Σητείας με την οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. συμμετείχε φέτος στην διεθνή έκθεση τουρισμού FERRIE FOR ALLE που πραγματοποιήθηκε στο Χέρνιγκ της Δανίας από 25-27 Φεβρουαρίου 2022, φιλοξενούμενος για άλλη μία φορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, την οποία και ευχαριστούμε.


Είναι η πρώτη έκθεση τουρισμού στην οποία συμμετείχε δια ζώσης ο Δήμος Σητείας, μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας λόγω της πανδημίας.

Την περιοχή μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ. κ. Γιάννης Κακουράκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Μακρύ Γιαλού κ. Νίκος Τζιρβελάκης.

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία συνεχίζεται και ο πόλεμος στην Ουκρανία σαφώς επηρεάζει ψυχολογικά, ο χώρος της έκθεσης κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες και δημοσιογράφους (40.000 σύμφωνα με τους οργανωτές, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι), αριθμός βέβαια σαφώς χαμηλότερος από τους 65.000 επισκέπτες του 2020.

Επειδή η περιοχή της Σητείας είναι πλέον γνωστός τουριστικός προορισμός στη Δανία, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη περιοχή μας και έγιναν αρκετές κρατήσεις, παρά το γεγονός ότι το πρακτορείο Apollo έχει διακόψει τις πτήσεις τσάρτερ από και προς το αεροδρόμιο Σητείας και διακινεί τους τουρίστες μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της αποστολής με τα διευθυντικά στελέχη του πρακτορείου Apollo της Δανίας και διαπιστώθηκε η πρόθεση να επαναληφθούν οι πτήσεις τσάρτερς από και προς Σητεία το 2023,.λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των Δανών για τη περιοχή.

Θα υπάρξουν και νέες επαφές σε ανώτερο επίπεδο με στελέχη του πρακτορείου Apollo ώστε να οριστικοποιηθούν οι πτήσεις για το 2023.

Έγιναν επίσης επαφές με το πρακτορείο Primo tours, το οποίο έχει κατά το παρελθόν επισκεφθεί και γνωρίζει τη περιοχή μας καθώς και με το πρακτορείο mix travel.

Η παρουσία του Δήμου Σητείας στη παραπάνω έκθεση ήταν απαραίτητη προκειμένου να τονώσει το ενδιαφέρον των Δανών επισκεπτών για τη περιοχή μας, στόχος που θεωρούμε ότι επετεύχθη.

Ο Δήμος Σητείας θα συνεχίσει τις προσπάθειες προβολής της Επαρχίας Σητείας και σε άλλες εκθέσεις τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............