Αποκαθιστούν τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Μαρτίου 2022

Αποκαθιστούν τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου

 

Την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις των προηγούμενων 48 ωρών, συνεχίζουν τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου. Από το βράδυ της Τετάρτης το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου επιχειρούσε σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, προκειμένου να απομακρύνει όγκους χωμάτων από πτώσεις πρανών.



Παράλληλα οι εργαζόμενοι του Δήμου έδωσαν μάχη και κατάφεραν μην υπερχειλίσει ο Γαζανός Ποταμός στην Αμμουδάρα το βράδυ της Τετάρτης, απομακρύνοντας 8 φορτηγά με καλάμια, πλαστικά δοχεία, λάστιχα και άλλα υλικά που κατέβαζε το ποτάμι. Στην περιοχή της Αμμουδάρας βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση, για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Το πρωί οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών έργων Γιώργος Πετούσης και Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, επισκέφτηκαν τις Δημοτικές Ενότητες Τυλίσου και Κρουσώνα και είδαν από κοντά τα σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα.

Οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες με αποκαταστάσεις βατότητας στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............