Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην στήριξη υφιστάμενων φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας – Κ.ΑΛ.Ο - kriti traveller

kriti traveller

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

...
26 Ιουνίου Του 1926 Ο Σεισμός Των 7,6 Ρίχτερ
...
Το Φαράγγι Των Τοπολίων Και Η Μοναδική Σήραγγα Του
...
Η Μ. Μερκούρη Εγκαινιάζει Το Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης
...
Η Ιερά Μονή Φανερωμένης Ή «Παναγία Των Γουρνιών»
...
Ο Μπέμπονας Στους Ορεινούς Όγκους Της Σητείας
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2022

Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην στήριξη υφιστάμενων φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας – Κ.ΑΛ.Ο

 Τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην στήριξη των υφιστάμενων φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας - Κ.ΑΛ.Ο μέσω επιδότησης των δράσεών τους, αναδεικνύει με Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, o αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή της αρμόδιας Τομεάρχη Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και 40 ακόμη Βουλευτών.


«Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει τον εμπαιγμό των φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Παρά το ότι από τον Οκτώβριο του 2020, οπότε και εκδόθηκε η Έκθεση ετών 2019 - 2020 για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, αναγνωρίζεται ότι η κοινωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των κοινωνιών και διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στον τομέα της απασχόλησης, μέχρι και σήμερα, δεν έχουν χορηγηθεί οι αναγκαίες για τη  λειτουργία τους επιχορηγήσεις. Σε προηγούμενες δε παρεμβάσεις μας, το 2019, το 2020 και το 2021, είχαμε λάβει τις απαντήσεις πως είτε «προετοιμαζόταν» είτε «επανασχεδιαζόταν» η πρόσκληση και η δημοσιοποίησή της θα γινόταν εντός του τρίτου τριμήνου του 2021. Τελικά, τίποτα δεν έγινε. Ο Υπουργός οφείλει εξηγήσεις.».

Στην Ερώτηση, αφού τονίζεται ότι η αναγκαιότητα στήριξης των φορέων Κ.ΑΛ.Ο. και γίνεται αναφορά στην πρόσκληση που είχε προδημοσιευτεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018, προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ, ζητούνται απαντήσεις σχετικά με τους λόγους καθυστέρησης της δημοσίευσης της πρόσκλησης επιχορήγησης, καθώς και το πότε τελικά θα δημοσιευτεί η συγκεκριμένη πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
«Ασκήσεις Σκέψης Την Εποχή Του Κορωνοϊού»
...
Αλήτες Άγγελοι Ξεχασμένοι Στο Πλακόστρωτο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Δήμητρα Μαραγκουδάκη - Οι 12 Άθλοι Ενός Μαθητή
...
Η Υφάντρα Που Υφαίνει Και Ξεφαίνει
...
Το Μυθιστόρημα Της Έρσης Σεϊρλή "Γκρίζος Κύκνος"
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Πόσο Δικός Μας Μπορεί Να Γίνει Ενας Ξένος
...
Τσιγκούνης Στην Τσέπη, Και Στην Ψυχή
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 με 24.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 ......... ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
.............

Post Top Ad

.............