Σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Ροδιάς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Μαρτίου 2022

Σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Ροδιάς

 Μετά τα σχολικά κτίρια στην Τύλισο σειρά παίρνει το Δημοτικό Σχολείο Ροδιάς για τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Ροδιάς, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.


Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το ΕΣΠΑ μέσω του ΠΕΠ Κρήτης, καθώς ο Δήμος Μαλεβιζίου κατάφερε με ώριμες και άρτιες μελέτες να επιτύχει την ένταξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ για σχολικά κτίρια του Δήμου. Ήδη έχουν ξεκινήσει αντίστοιχες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Τυλίσου. Το επόμενο διάστημα θα υπογραφούν οι συμβάσεις για τις ενεργειακές αναβαθμίσεις για το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, το 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας, το Δημοτικό Σχολείο Μαράθου και για το Γυμνάσιο Γαζίου.

Με βάση τη σύμβαση θα εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης όλων λαμπτήρων με νέους τύπου LED, εγκατάσταση μονώσεων, τοποθέτησης εξωτερικών θερμοπροσόψεων, τοποθέτησης φωτοβολταϊκών συστημάτων ενεργειακού συμψηφισμού ενώ θα γίνει αντικατάσταση του παλαιού λέβητα θέρμανσης με νέο.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............