ην Κυριακή 3 Απριλίου το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Μαρτίου 2022

ην Κυριακή 3 Απριλίου το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Επισκοπής συνδιοργανώνουν το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή με τίτλο «Άριστα 10!», στο πλαίσιο των πολιτιστικών - αποκριάτικων εκδηλώσεων 2022, το οποίο πραγματοποιεί η νικήτρια ομάδα του 2020 «Γυναίκες από σόι», υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.


Το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού φέτος είναι αφιερωμένο στο Σχολείο, στο οποίο οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι πρόκειται…να ξαναφοιτήσουν.

Μία σειρά από γρίφους που βρίσκονται στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής: Σγουροκεφάλι, Μετόχια, Γαλύφα, Επισκοπή, Γάλυπε, Καινούργιο Χωριό, Αϊτάνια, Σκόπελα και Σταμνιοί, επιφυλάσσουν πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απροόπτων και ανατροπών για τους κυνηγούς. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο συνδυασμός γνώσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού ξεκινά την Κυριακή 3 Απριλίου στις 11:00 π.μ. από το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε εξ αναβολής της αρχικά προγραμματισμένης εκδήλωσης για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, καθώς λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση του ΚΚΘ.

Όροι συμμετοχής:

Ομάδες: Από 5 έως 15 άτομα ανά ομάδα.

Ηλικία: Από 5 έως …115 ετών.

Στις ομάδες ατόμων κάτω των 15 ετών θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας (1) ενήλικας. Στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μπορούν να λάβουν μέρος και κάτοικοι εκτός Επισκοπής.

Η συμμετοχή στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι δωρεάν ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6982668689 Ηλέκτρα Τζατζαδάκη και 6946137875 Αγγελική Ροδιτάκη έως και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι η χρήση μάσκας και η επίδειξη πιστοποιητικού (εμβολιασμού ή νόσησης, rapid

ή pcr test).

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 και της προστασίας των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............