Επίσκεψη αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα στη Σητεία. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα στη Σητεία.

 Επίσκεψη στα Νοσοκομεία της ανατολικής Κρήτης πραγματοποίησε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.


Συνοδευόμενη από τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Λένα Μπορμπουδάκη και συνεργάτες της, η Υπουργός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας όπου ενημερώθηκε από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τις ελλείψεις, τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιδρύματος.

Παρά το γεγονός ότι το επίσημο πρόγραμμα της Υπουργού δεν περιλάμβανε επίσκεψη στο Δήμο, η κ. Γκάγκα αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ζερβάκη και συναντήθηκε μαζί του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα των δομών υγείας του Δήμου. Ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα, όχι μόνο στήριξης των υφιστάμενων υποδομών, αλλά και την άμεση περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση των δομών υγείας λόγω του απομακρυσμένου της περιοχής και του δύσκολου οδικού δικτύου.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κ. Γκάγκα καθώς και την κ. Μπορμπουδάκη για την παρουσία τους, το ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή τους στα θέματα υγείας του Δήμου Σητείας.   

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στο Δήμο Σητείας η Υπουργός, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μακρυνάκη και τον πρόεδρο της Κοιν. Πεύκων κ. Νίκο Λαντζανάκη, επισκέφθηκαν το χώρο όπου με δωρεά της οικογένειας Χατζάκη έχει παραχωρηθεί έκταση για την ανέγερση του Πολυδύναμου Ιατρείου Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............