5 αθλήτριες του ΚΟΗ σε καμπ της Εθνικής Κορασίδων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Φεβρουαρίου 2022

5 αθλήτριες του ΚΟΗ σε καμπ της Εθνικής Κορασίδων

 Μεταξύ των 22 αθλητριών που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, βρίσκονται πέντε αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου!


Οι Μαρίνα Βαγκέ, Εύα Βαρδιάμπαση, Άρτεμη Κουτράκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη και Μελίνα Σκευάκη θα συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις 24-26 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Μετά από αξιολόγηση θα επιλεγούν οι 16 από τις 22 αθλήτριες για την επόμενη φάση της προετοιμασίας (24-27 Μαρτίου).

Οι κλήσεις των πέντε αθλητριών του ΚΟΗ έρχονται σαν συνέχεια των μεγάλων διακρίσεών τους στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Α’ και στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «χρυσές» χορογραφίες του ΚΟΗ στο Ντουέτο και στο Ελεύθερο Ομαδικό θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση των 22 αθλητριών κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ΚΟΗ αλλά κυρίως για την προπονήτριά του Λέλα Μαμιαούρι, εμπνευστή αυτών των χορογραφιών. Η πολύπειρη και καταξιωμένη προπονήτρια του ΚΟΗ, επί 22 χρόνια οδηγεί τα κορίτσια της σε επιτυχίες έχοντας τώρα στο πλευρό της σαν προπονήτρια την παλιά της αθλήτρια, Πέλα Λιαδάκη.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............