Με ημίμετρα δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Ιανουαρίου 2022

Με ημίμετρα δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια

 Με αφορμή τις ανατιμήσεις που ολοένα και περισσότερο ροκανίζουν κάθε προϋπολογισμό, οικογενειακό και επιχειρηματικό, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:


«Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και να προσπαθεί με ημίμετρα να αντιμετωπίσει το κύμα ακρίβειας που πλήττει τους τελευταίους μήνες του πολίτες. Με τον πληθωρισμό να καταγράφει ρεκόρ 10ετίας, απαιτούνται αποτελεσματικές λύσεις που θα στηρίξουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καταναλωτές, όπως για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και η άμεση μείωση του ΦΠΑ, που για την Ελλάδα παραμένει πάνω από τον μέσο όρο των χωρών της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ. Με τον τρόπο αυτόν θα ανακουφιστούν σε κάποιο βαθμό τα νοικοκυριά ενώ ταυτόχρονα θα ενισχυθούν οι επιχειρήσεις και κατά συνέπεια και η αγορά εργασίας.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες, απαιτούν και γενναίες λύσεις. Ας το καταλάβει, επιτέλους, ο κύριος Μητσοτάκης και το επιτελείο του.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............