ΟΛΗ Ηρακλείου - Εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές της για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιανουαρίου 2022

ΟΛΗ Ηρακλείου - Εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές της για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.

 Σεβασμιότατε,

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, με βαθύτατο σεβασμό, σας απευθύνει τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές της για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.


Η εκλογή σας σηματοδοτεί μια νέα εποχή πνευματικότητας, ποιότητας και κοινωνικής προσφοράς για την Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Κριθήκατε άξιος αξιών και με την βεβαιότητα ότι οι αρχές σας, που διέπνευσαν επί σειράς ετών το πολυεπίπεδο έργο σας, εγγυώνται εκ νέου μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.

Ο πνευματικός σας πλούτος, η ψυχική ευγένεια, η άοκνη δράση, η εκκλησιαστική και διοικητική σας εμπειρία αποτελούν εχέγγυα του σημαντικού ποιμαντορικού έργου που αναλαμβάνετε.

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, στέκεται δίπλα σας αρωγός και συμπαραστάτης στην αρχιερατική σας θητεία, που έρχεται χρονικά σε μια καθ’ όλα δύσκολη και απαιτητική εποχή για τον τόπο μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία, Μακροημέρευση & Καλή Δύναμη στη διατέλεση των νέων σας καθηκόντων.

ΑΞΙΟΣ!!!

Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............