Με μεγάλη ανταπόκριση η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιανουαρίου 2022

Με μεγάλη ανταπόκριση η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

 Με σύνθημα «10 λεπτά αρκούν!» διοργανώθηκε, σήμερα, Τετάρτη 12/01/2022, εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Χανίων και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου. Η εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”.


Μάλιστα, στο πλαίσιο της δράσης, που ήταν η πρώτη  για το 2022, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Σύλλογο και τους συμμετέχοντες στην αιμοδοσία.Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επεσήμανε: «Πρόκειται για άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», εδώ στο Δημαρχείο, όπου συμπολίτες μας και εργαζόμενοι στον Δήμο έδωσαν λίγο χρόνο από τη ζωή τους, προσφέροντας αίμα σε όλους αυτούς, που το έχουν ανάγκη. Στηρίζουμε έτσι και αυτή τη χρονιά την τεράστια προσπάθεια, που καταβάλλει ο Σύλλογος και η άξια Πρόεδρός του, η κα. Ροδουσάκη, για να στείλουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, μιας πράξης, την οποία εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Χανίων θα βρίσκεται πάντα αρωγός δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες».Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, ευχαρίστησε θερμά για την προσέλευση του κόσμου στην αιμοδοσία.

Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής δράσης τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............