Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, ο Δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Δεκεμβρίου 2021

Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, ο Δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης

Στο «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, βρέθηκε σήμερα το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και μαζί μοίρασαν πάνω από 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

 1

Το καθιερωμένο πλέον «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» που οργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε μια προσπάθεια να διαναμηθούν είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή κοινωνική κατάσταση, προσφέρεται παραδοσιακά το πρωί το πρωί των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου και θα επαναληφθεί και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς του 2022.

Τέλος, μετά «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» ο κ. Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την κα. Ζερβουδάκη επισκέφθηκαν το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων, όπου προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στους φιλοξενούμενους της δομής ενώ αντάλλαξαν κι ευχές.  


2

3

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............