8οι ορεινοί αγώνες Καβουσίου την Κυριακή 15 Μαίου στο Καβούσι Ιεράπετρας. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Δεκεμβρίου 2021

8οι ορεινοί αγώνες Καβουσίου την Κυριακή 15 Μαίου στο Καβούσι Ιεράπετρας.

  8οι ορεινοι αγωνες καβουσιου την κυριακη 15 Μαιου στο καβουσι ιεραπετρας.

Οι αγωνες: ορεινος ημιμαραθωνιος καβουσιου kavousi traill half marathon. 21.5 χλμ 1350 +/- . Με 80% μονοπατι. Ορεινος αγωνας avgos trail 8 χλμ 400+/- .με 75% μονοπαται Οι 8οι ορεινοι αγωνες καβουσιου ντυμενοι στα χρωματα της ανοιξης περιμενουν να υποδεχτουν τους αθλητες .


Τα φαραγγια του χαυγα και του μεσωνα, οι ορεινοι οικισμοι της παναγιας, οι μελισσες ,ο τσαμαντης, το δρακαλευρι,τα ξωκλησια του αγιου πνευμαυτος,της αγιας ειρηνης ,του αγιου νικητα.οι ρεματιες της αυγου και της μυλωνιας ,τα καλντεριμιατου μονοπατιου του χαυγα και του ε4 και τα μονοπατια του ορεινου ογκου της ευρητερης περιοχης του καβουσιου τα λιμνια και η τραπεζα και οι συχνες εναλαγες του τοπιου συνθετουν την περιοχη.. Και οι δυο αγωνες ειναι κυκλικης διαδρομης με αφετηρια και τερματισμο το καβουσι.. 

Στους αγωνες θα υπαρχουν 6 βασικοι σταθμοι τροφοδοσιας και 2 εφεδρικοι υδροδοσιας Τσεκ ποιντ εκτος των σταθμων θα υπαρχουν και σε σημεια της διαδρομης .Οι λιστες με την παρουσια των αθλητων στα τσεκ ποιντ θα παραδωθουν στην γραμματεια των αγωνων με το κλεισιμο των σταθμων για ελεγχο..

Η συμανση θα ειναι σε σχεση με προηγουμενους αγωνες ποια πυκνη με κατευθηντηριες και επιξηγιματικες πινακιδες σε ολη την διαδρομη στους σταθμους τροφοδοσιας θα υπαρχουν πληροφοριακες πινακιδες που θα ενημερωνουν τους αθλητες. Επαθλα.Για τους αθλητες του ημιμαραθωνιου θα εχει απονομες γενικης ανδρων και γυναικων καθως και ηλικιακες κατηγοριες. 
 
Για των αγωνα των 8 χλμ γενικη ανδρων και γυναικων. Ολοι οι αθλητες θα λαβουν μεταλιο και τεχνικο μπλουζακι. Η προκηρυξη του αγωνα και το ανοιγμα των εγραφων θα γινει το πρωτο δεκαημερο του ιανουαριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............