H Accor επίσημος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Νοεμβρίου 2021

H Accor επίσημος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024

 Ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024 Tony Estanguet και ο Πρόεδρος & CEO της Accor, Sébastien Bazin, ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία στη Σύνοδο Κορυφής Destination France η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 4 Νοεμβρίου με την παρουσία, μεταξύ άλλων, του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron. 


H Αccor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκο-σμίως και ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στη Γαλλία, ορίζεται επίσημος συ-νεργάτης για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Διαπιστευμένοι συνερ-γάτες θα απολαύσουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών της Accor, καθώς θα τους παρέχει διαμονή σε όλη τη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αθλητές και δημοσιο-γράφους στα Ολυμπιακά Χωριά.

Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος & CEO της Accor, δήλωσε: “Μοιραζόμαστε πολλές κοινές αξίες με το “Παρίσι 2024”, όπως η σημασία της συνεργασίας, τα υψηλά standards, τη γενναιοδωρία αλλά και το όραμα να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Γαλλίας σε όλο τον κόσμο. Η Accor με περηφάνια ανακοι-νώνει τη συνεργασία της με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 με αθλη-τές και θεατές από όλο τον κόσμο να φτάνουν στη Γαλλία και να απολαμβάνουν όσα έχουμε να προ-σφέρουμε. Οι ομάδες μας έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται για να δείξουν στον κόσμο τι σημαίνει φιλοξενία στη Γαλλία και να προσφέρουν σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία και διαμονή κατά τη διάρ-κεια της σπουδαιότερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη. Το Παρίσι θα φιλοξενήσει τους Αγώνες και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους που θα τους κάνουν πραγματικότη-τα".

Ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 Tony Estanguet ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρού-μενος που καλωσορίζουμε την Accor στην οικογένεια των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024. Αυτή η σύμπραξη αποτελεί το αποκορύφωμα της στενής μας συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους ξε-νοδοχειακούς ομίλους παγκοσμίως ήδη από τη φάση υποβολής προσφορών. Αντικατοπτρίζει το κοινό μας όραμα να παρέχουμε σε όσους συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Aγώνες -αθλητές, επισήμους και δημοσιογράφους- μια μοναδική εμπειρία και υπηρεσίες που αποτυπώνουν την έννοια της φιλοξενίας που αντιπροσωπεύει η χώρα. Επωφελούμενοι από τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης θα μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό που πραγματικά μετράει: τη διοργάνωση και τις επι-δόσεις τους”.

Η συνεργασία μεταξύ των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024 και της Accor θα αξιοποιήσει πιο συγκε-κριμένα το ALL - Accor Live Limitless, το πρόγραμμα επιβράβευσης και πλατφόρμα κρατήσεων του Ομίλου για όλα τα brands του.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει τα εξής:

Service Management στα Ολυμπιακά Χωριά αθλητών και δημοσιογράφων

Για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, ένας ξενοδοχειακός όμιλος θα επι-βλέπει τις υπηρεσίες διαμονής αθλητών και δημοσιογράφων στα Ολυμπιακά Χωριά. Η εξειδίκευση των ανθρώπων της Accor θα δώσει στους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου να απολαύσουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από έναν κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο παγκοσμίως και να επωφεληθούν αυτών καθώς και άριστων εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ειδική πλατφόρμα κρατήσεων για διαπιστευμένους συνεργάτες και με στόχο να προσελκύ-σει επισκέπτες στη Γαλλία

Η Accor θα “κεφαλαιοποιήσει” επίσης την εμπειρία της στη διαχείριση μεγάλων αθλητικών διοργανώ-σεων, διαθέτοντας μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα κρατήσεων για το Παρίσι το 2024. Η πλατ-φόρμα, η οποία παρέχεται από τη ResaEvents, μια θυγατρική του Ομίλου, θα καλύψει όλη τη γαλλι-κή ξενοδοχειακή αγορά γύρω από τα στάδια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων με στό-χο τη διευκόλυνση εύρεσης καταλύματος και την εγγύηση μιας άνετης και υψηλού επιπέδου εξυπη-ρέτησης των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Μέσα από αυτήν τη στρατηγική, η Οργανω-τική Επιτροπή επιδιώκει να ενεργοποιήσει ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία στη Γαλλία, ώστε να επωφεληθεί από τον θετικό αντίκτυπο των Αγώνων.

Παροχή εγκαταστάσεων της Accor για τη φιλοξενία διαπιστευμένων συνεργατών, συμπερι-λαμβανομένων αθλητών, εκπροσώπων του Τύπου και μελών της Εθνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής

Με περισσότερα από 1.600 ξενοδοχεία στη Γαλλία και 20 brands που καλύπτουν ένα εύρος από πολυτελείς μέχρι low-cost επιλογές, η Accor, κορυφαίος hotel operator στη Γαλλία, οι συνεργάτες της και οι υπάλληλοί της αποτελούν την επιτομή της τεχνογνωσίας στην ξενοδοχειακή διαμονή. Οι εγκαταστάσεις που θα διατεθούν στους διαπιστευμένους συνεργάτες των Ολυμπιακών Αγώνων Παρί-σι 2024, οι οποίες θα αποτελέσουν την αφετηρία για να σχεδιαστεί το πλάνο κατανομής, το οποίο υπόκειται στην έγκριση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη γαλλική τουριστική βιομηχανία από τη φάση υποβολής προσφορών, ώστε να αντικατοπτρίζει την πληθώρα επιλογών στον ξενοδοχειακό κλάδο της χώρας.

Αξέχαστες επιβραβεύσεις για τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης ALL - Accor Live Limitless

Η Accor μοιράζεται το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό με το “Παρίσι 2024”. Για πολλά χρόνια o όμιλος έχει συνεργαστεί με πολλές σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων του French Open, στο οποίο είναι επίσημος προμηθευτής από το 2015, και το πρόγραμμα ΑLL - Accor Live Limit-less είναι ο μέγας χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Paris Saint Germain. Μέσα από το συγκεκρι-μένο πρόγραμμα και την πλατφόρμα κρατήσεων άλλωστε είναι που θα εκφραστεί το μέγεθος της Ac-cor. Το ΑLL - Accor Live Limitless αναγνωρίζει τους πιο πιστούς πελάτες στη Γαλλία, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τους πόντους τους σε αξέχαστες επιβραβεύσεις, καθώς και να απολαύσουν την αγάπη τους για τα σπορ το διάστημα που ακολουθεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Παρίσι 2024

Η Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 είναι υ-πεύθυνη για τον σχεδιασμό, την οργάνωση, τη χρηματοδότηση και τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024, σύμφωνα με το Συμβόλαιο της Πόλης Υποδοχής που υπογράφηκε μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) της Εθνικής Ολυμπιακής και Α-θλητικής Επιτροπής της Γαλλίας (CNOSF) και του Δημοτικού Συμβουλίου του Παρισιού. Οι Ολυμπια-κοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου και έχουν μοναδικό αντίκτυπο στον Τύπο, φέρνοντας κοντά περίπου 10.500 αθλητές από τους Ολυμπιακούς και 4.350 από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας αντίστοιχα 206 και 182 αντιπροσωπείες από τις 5 ηπείρους. Οι Αγώνες καταγράφουν περισσότερους από 13 εκατ. θεατές στα στάδια και 4 δις. θεα-τές από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε όλο τον κόσμο με περισσότερες από 100.000 ώρες τηλεοπτικής κάλυψης. Το Παρίσι 2024 ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και προεδρεύεται από τον Tony Estan-guet (3 φορές Ολυμπιονίκη και μέλος της ΔΟΕ). Διοικείται από ένα Εκτελεστικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από όλα τα ιδρυτικά μέλη του έργου, δηλαδή την Εθνική Ολυμπιακή και Αθλητική Επιτροπή της Γαλλίας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Παρισιού, το Γαλλικό Κράτος, τις περιφερειακές αρχές της πόλης, την Εθνική Παραoλυμπιακή και Αθλητική Επιτροπή της Γαλλίας (CPSF), τη Metropole du Grand Paris, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Seine-Saint-Denis, εκπροσώπους από τις πόλεις που εμπλέκονται στους Αγώνες, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και κοινωνικούς εταίρους.

Accor H Αccor, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.200 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες. Ο Όμιλος διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ολοκληρωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πολυτελή και premium brands, μεσαίας κλίμακας και οικονομικές προτάσεις, venues ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εστιατόρια και bars, branded ιδιωτικές κατοικίες, shared accommodation properties, υπηρεσίες concierge, co-working spaces και άλλα. H ασύγκριτη θέση της Accor στη lifestyle φιλοξενία - μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της βιομηχανίας του τουρισμού- καθοδηγείται από την Ennismore, μια δημιουργική εταιρεία φιλοξενίας με ένα παγκόσμιο portfolio επιχειρηματικών και founder-built brands με έναν σκοπό στον πυρήνα τους. Η Accor διαθέτει επίσης ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο ξεχωριστών brands και περίπου 260.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Περισσότερα από 68 εκατ. μέλη επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής ALL - Accor Live Limitless - το οποίο παρέχει ένα εύρος ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών. Μέσω του προγράμματος Planet 21 – Acting Here καθώς και των πρωτοβουλιών Accor Soli-darity, RiiSE και ALL Heartist Fund ο Όμιλος είναι επικεντρωμένος στην ενίσχυση του θετικού αντίκτυπού του στην κοινωνία μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, της διάδρασης με την τοπική κοινότητα, της ποικιλομορφίας και της συμμετοχής. Η Accor SA, η οποία ιδρύθηκε το 1967, εδρεύει στη Γαλλία και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το group.accor.com ή ακολουθήστε την Accor σε Twitter, Face-book, LinkedIn και Instagram.

Παρίσι 2024 Γραφείο Τύπου media@paris2024.org

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations: +30 210 9222525, Κατερίνα Φωτοπούλου, fotopoulou@travelworks.gr, Κώστας Παναγάκης, pa-nagakis@travelworks.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............