«Ο Μαλεβιζιώτης χορός ως στοιχείο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Οι πολίτες καταθέτουν την άποψη τους - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Νοεμβρίου 2021

«Ο Μαλεβιζιώτης χορός ως στοιχείο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Οι πολίτες καταθέτουν την άποψη τους

 Στην τελική φάση έχει μπει η μελέτη για την ένταξη του Μαλεβιζιώτη χορού στο Μητρώο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού. Μία προσπάθεια του Δήμου Μαλεβιζίου που στόχο έχει την καταγραφή, προστασία και ανάδειξη του χορού και του μουσικού σκοπού ως μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Μαλεβιζίου. Ήδη η σχετική πρόταση που κατατέθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού αξιολογήθηκε θετικά στο πρώτο στάδιο αξιολόγησης.


Στο πλαίσιο της μελέτης τεκμηρίωσης για την ένταξη του Μαλεβιζιώτη στο Μητρώο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς εκτός από τις απόψεις δεκάδων Πολιτιστικών Συλλόγων από το Δήμο Μαλεβιζίου, καλούνται και οι πολίτες να καταθέσουν την άποψη τους και να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη διεύθυνση: https://forms.gle/oTj6SLKd7sFiBeWw6 έχει αναρτηθεί ένα ερωτηματολόγιο μέσα από το οποίο μπορούν οι πολίτες να βοηθήσουν, με την άποψη τους για το Μαλεβιζιώτη χορό στην τεκμηρίωση για την ένταξη του στο Μητρώο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ενεργό για έναν μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............