Σταθερή η στήριξη του Δήμου Χερσονήσου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου στα σώματα ασφαλείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Νοεμβρίου 2021

Σταθερή η στήριξη του Δήμου Χερσονήσου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου στα σώματα ασφαλείας

 Υλικοτεχνικό εξοπλισμό και γραφική ύλη παρέδωσαν σήμερα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χερσονήσου και στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.ΕΔ.Χ.) Γιάννης Μηλάκης.


Η κίνηση αυτή έγινε ως «ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσφέρουν αφειδώς στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις καταστροφικές πλημμύρες της 10ης Νοεμβρίου, όπου με αυταπάρνηση και με αξιομνημόνευτη αποτελεσματικότητα παρείχαν πολύτιμες υπηρεσίες ύψιστης σημασίας. Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες παραμένουν σταθερά στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, όπου και όποτε τους ζητηθεί και η στήριξή μας στα σώματα ασφαλείας είναι έμπρακτη και διαχρονική,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

«Το υλικό που παραδόθηκε είναι απαραίτητο για την εύρυθμη καθημερινή τους λειτουργία. Οι ένστολοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και είναι καθήκον μας να τους θωρακίσουμε στην υπερπροσπάθεια που καταβάλουν να προστατεύσουν όλους εμάς,» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Το υλικό παρέλαβε ο Διοικητής του Α.Τ. Χερσονήσου, κ. Γιώργος Μακρογιαννάκης και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου, κ. Εμμανουήλ Κουκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............