Πραγματοποιήθηκε η έκθεση FAT Euroasia Ιnternational Environmental Technologies Specialization Fair. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Οκτωβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η έκθεση FAT Euroasia Ιnternational Environmental Technologies Specialization Fair.

 Μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις στον κλάδο της διαχείρισης αποβλήτων πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως 23 Οκτωβρίου 2021 στην Κωσταντινούπολη, η IFAT Euroasia Ιnternational Environmental Technologies Specialization Fair.

 

Η έκθεση συγκέντρωσε τις κορυφαίες εταιρείες από τον τομέα «Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» με θέμα «Νέα αρχή» στο Κέντρο Έκθεσης της Κωνσταντινούπολης (Istanbul Expo Center). Στην εν λόγω έκθεση, η οποία διεξάγεται ανά διετία, κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις παγκοσμίως παρουσιάζουν νέες τάσεις, σύγχρονη τεχνογνωσία και καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις στη διαχείριση περιβάλλοντος, στην διαχείριση αποβλήτων και υδάτινων πόρων, στην ανακύκλωση, στην δημιουργία υποδομών, στη δημιουργία ενέργειας από απόβλητα, στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Στην προηγούμενη διοργάνωση μετείχαν 215 εκθέτες εκπροσωπώντας 400 brands και 10.500 επαγγελματίες επισκέπτες από 84 χώρες, ενώ πολλές επαφές οδηγούν στη δημιουργία νέων συνεργασιών, στην υλοποίηση νέων έργων σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, όπως και σε συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

 

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Φο.Δ.Σ.Α. Βόρειας Πεδιάδας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΦοΔΣΑ και Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο επισκέφθηκε την έκθεση και πραγματοποίησε συναντήσεις, όπου εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρήσης των νέων τεχνολογιών για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής ευθύνης του Φο.Δ.Σ.Α. Βόρειας Πεδιάδας, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη διαχείριση των αποβλήτων.

 

Να σημειωθεί ότι, το IFAT Eurasia είναι το κορυφαίο γεγονός του τομέα των περιβαλλοντικών τεχνολογιών στην περιοχή της Ευρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............