Υπεγράφη η σύμβαση για την ,«Αναβάθμιση - Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Οκτωβρίου 2021

Υπεγράφη η σύμβαση για την ,«Αναβάθμιση - Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας»

 Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση - Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας». Τη σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, παρουσία της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Πόπης Τζαβλάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Το τελικό ποσό σύμβασης είναι 408.641,85€ με χρονοδιάγραμμα τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.


Με το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020 (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Ηρακλείου), αναβαθμίζεται – ενισχύεται το σύστημα πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας, όπου η στενότητα του πολεοδομικού ιστού έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία ή αδυναμία διέλευσης πυροσβεστικών οχημάτων για την αντιμετώπιση φαινομένων πυρκαγιάς. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων υπογείων δεξαμενών τροφοδοσίας χωρητικότητας περίπου 30 m3 η κάθε μια με τον απαραίτητο ΗΛΜ εξοπλισμό και την κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης μήκους περίπου 1.600 μέτρων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............