Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο του Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» του Δήμου Ιεράπετρας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Οκτωβρίου 2021

Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο του Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» του Δήμου Ιεράπετρας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.

 Το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στον ανακαινισμένο χώρο του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Ιεράπετρας.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και τους συνεργάτες του για τη λειτουργία του νέου ανακαινισμένου χώρου της δομής, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη αυξημένης φροντίδας και προστασίας των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας, που αποτελούν παράδειγμα και οδοδείκτες πορείας για τους νεώτερους και ευχήθηκε εγκάρδια στους παρισταμένους ηλικιωμένους να έχουν υγεία και δύναμη για να απολαμβάνουν τον όμορφο αυτό χώρο. 


Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο για την τέλεση του Αγιασμού και την αρχιερατική ευλογία του, σημειώνοντας ότι η ανακαίνιση του χώρου ήταν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην ακολουθία του Αγιασμού έλαβε μέρος ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης και ο ιερατικώς προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου πρωτ. Αθανάσιος Ταρλεντέζος και παρέστησαν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη, εργάζομενοι και ηλικιωμένοι - ωφελούμενοι της δομής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............